Foredrag, workshops & sparringsforløb

Læs mere om vores foredrag, kurser, workshops og sparringsbesøg

Se vores emner     Eksempler på foredrag

 

Foredrag, kursus eller workshop….

I alt hvad vi laver, er det helt afgørende for os, at vores bidrag bliver udviklet i tæt samarbejde med vores kunder. Det er dine behov, din konkrete praksis og den konkrete situation vi tager udgangspunkt i, når vi udvikler vores foredrag, kurser eller workshops.

Dialogen med deltagerne er helt afgørende for, hvor tæt på praksis, vores formidling kan komme, og vi gør os derfor altid umage for, at komme i dialog med deltagerne, uanset om der er tale om foredrag, kursus eller workshop. Jo mere workshop-præget vi arbejder, jo mere kommer deltagerne selv på arbejde, når vi lægger op til, at man skal arbejde med sin egen aktuelle praksis. Det kan være vanskeligt, udviklende og provokerende, men det er samtidig vores erfaring, at det er dér man får ny viden så tæt på, at det bedst muligt kan omsættes til egen dagligdag.

 

Sparringsforløb

For at holde ny viden aktuel – særligt hvis man er interesseret i at afprøve nye pædagogiske tiltag, tilbyder vi forløb med sparringsbesøg i jeres institution eller skole.

Disse besøg ligger ofte i forlængelse af en workshop. Her får deltagerne mulighed for at reflektere over praksisudvikling, diskutere forhindringer, arbejde med særlige udfordringer – og naturligvis at dele sine succeser. Sparringsforløb er således med til at fastholde forandringer og udvikling i den pågældende praksis.

 

Vil du høre mere er du velkommen til at ring eller skrive:

Telefon: +45 22 40 84 24

Mail: Tine@bassefisker.dk