Kontakt

Kontakt mig

Kontakt mig ved at: 

  • – ringe til mig
  • – sende mig en mail
  • – skrive en sms og blive ringet op af mig
  • – skrive til mig på messenger

Ofte kan det være nemmest at få kontakt til mig på mail, da jeg bruger det meste af min tid på samtaler med børn og unge.

Hvis du vil booke en tid min kalender, er du også velkommen til at gøre det selv via linket til min online kalender.

Mail

Tine@bassefisker.dk

Telefon

Online reservation

Når du booker online, skal du tage stilling til, om du ønsker en fysisk samtale i min klinik i Roskilde, eller en telefon/online samtale.

Når du booker online kan du skrive lidt om baggrunden for din henvendelse, så jeg kan forberede mig til samtalen.

Oftest deltager barnet i den første samtale. Nogen gange kan man som forældre imidlertid have brug for en samtale uden barnet. Du er velkommen til at booke en tid med eller uden dit barn. Skriv gerne i note feltet i booking systemet, om du har dit barn med til samtalen.

Når du booker første gang, skal du kun booke én samtale. I løbet af denne samtale finder vi ud af hvordan jeg kan hjælpe, og om den hjælp jeg kan tilbyde er den rette for dig. Det kan være vi lægger en plan for et samtaleforløb eller vi beslutter at se tiden an efter den første samtale.

Vær opmærksom på, at sundhedsforsikringer og Danmark ikke dækker samtaler hos mig. Det betyder også, at du ikke kan bruge en henvisning fra lægen hos mig.

Tine Basse Fisker

Maglekildevej 5A, 4000 Roskilde

Telefon: 22 40 84 24

Mail: tine@bassefisker.dk

CVR: 33813740

Jeg er:

  •  ph.d. i pædagogisk psykologi
  •  kognitiv psykoterapeut med speciale i børn og unge
  • medlem af forskernetværket No!se