Spring til indhold

Bassefisker

Behandling af angst og mistrivsel hos børn og unge

Jeg tilbyder psykoterapi til børn og unge, og har solid erfaring med:

  • skolevægring
  • angst
  • bekymringer og triste tanker
  • tristhed
  • udadreagerende adfærd
  • konflikter hjemme eller i skolen
  • forældrerådgivning

3 trin til behandling

Hvad kan psykoterapi til børn og unge hjælpe med?

Børn og unge skal lyttes til og mødes i øjenhøjde, både når de trives og når de ikke gør. Psykoterapi til børn og unge kan være det, der hjælper, når noget i livet driller. Der kan være mange årsager til, at børn og unge har det svært. Nogen gange handler det om ting. der foregår i skolen, andre gange om noget, som foregår inde i dem selv, uden at de selv ved hvorfor. De kan plages af bekymringer, frygt, ubehagelige tanker, ondt i maven, følelse af stress og overbelastning eller pludselige anfald af panik. Uanset årsag, så skal børn og unge have hurtig og kvalificeret hjælp, så de kan komme på ret køl i livet.

Metoden man hjælper med, er ikke det eneste afgørende. Jeg arbejder ud fra kognitive metoder, men bygger i lige så høj grad arbejdet på min relation med barnet/den unge.  Derfor indledes alle samtaleforløb med en forsamtale. Først efter den beslutter vi, om vi skal fortsætte med flere samtaler.

Du er velkommen til at ringe eller skrive for at høre nærmere om, hvordan jeg kan hjælpe dig og dit barn. Hvis du allerede er klar til at booke en samtale, er du velkommen til at benytte dette link og gå direkte til min kalender

Podcastserien Børnepsykologi ved Rasmus Alenkær

Jeg vil ikke i skole

Hør podcasten hvor Rasmus Alenkær og jeg snakker om skolevægring og skolefravær med hinanden og med en mor til et barn, som lider af skolevægring. 

Nye
Blogindlæg

Her kan du læse mine seneste blog indlæg

Angst

Skolevægring

Kognitiv terapi

Kontakt mig