Spring til indhold

Bassefisker

Kontakt

Kontakt mig på mail eller telefon

Ofte kan det være nemmest at fange mig på mail, da jeg bruger meget af min tid på samtaler med børn eller er ude og holde oplæg.

Mail
tine@bassefisker.com

Telefon
+45 22 40 84 24

Du er velkommen til at ringe eller skrive, hvis du vil høre mere om mulighederne for samarbejde omkring workshops, oplæg, sparringsforløb eller bidrag til jeres kompetenceudvikling. 

Da jeg altid tager udgangspunkt i den konkrete pædagogiske praksis, har jeg ingen standard oplæg eller kurser. Når du henvender dig, vurderer jeg, om jeg kan tilbyde et indhold, der svarer til det behov du/dine medarbejdere har. Hvis det er tilfældet, planlægger vi indhold og form sammen, så det bedst muligt taler ind i jeres konkrete praksisudvikling. Kontakt mig derfor på mail eller telefon, så vi sammen kan undersøge mulighederne.

Hvis du er forælder til et barn med angst eller andre udfordringer, kan du se mere her. Du er også velkommen til at gå direkte til min online kalender og booke et møde eller en samtale.